Fakültemizde 2023-2024 Bahar Yarıyılı Dönem Sonu Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

10.06.2024 22:52

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönem Sonu Akademik Kurul Toplantısı, Dekan Prof. Dr. Kenan YILDIRIM’ın başkanlığında; Dekan Yardımcıları, Fakülte Sekreteri ve Birimimizde derse giren akademik personelin katılımıyla 06 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Akademik Kurul toplantısı, Dekan Prof. Dr. Kenan YILDIRIM’ın açılış konuşması ile başladı. Toplantıda Bahar döneminin genel bir değerlendirilmesi yapıldıktan sonra Toplantı sonunda akademik personelin talepleri dile getirildi. Toplantı katılımcıların; soru, öneri ve görüşlerinin dinlenmesi ve değerlendirilmesinin ardından sona erdi.