Fakültemiz ile Muş Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı.

01.05.2024 07:04

Muş İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile yapılan protokole istinaden; Muş İl Halk Kütüphanesinde GKZ202 Topluma Hizmet uygulamaları dersi kapsamında, lisans öğrencilerimiz 3-6 yaş okul öncesi dönem çocuklarına yönelik olarak haftanın üç günü (Pazartesi, Çarşamba ve Cuma) kitapların ana özne olarak kullanıldığı etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Etkinlikler kapsamında; drama başta olmak üzere, okuma, hareket, oyun, sanat, müzik ve okuma yazmaya hazırlık etkinlikleri yapılmaktadır. Muş İl Halk Kütüphanesinin okul öncesi çocuk bölümünde 15’şer kişilik gruplarla gerçekleştirilen bu etkinlikler, hem kütüphanenin hem de ders sorumlusu öğretim üyesinin web ve sosyal medya araçları ile ebeveynlere duyurularak yaygın etkisinin artırılması sağlanmaktadır.

Yapılan bu çalışmalar her yıl devam edecek olup, MEB akademik takvimi dikkate alınarak 14 Haziran 2024'e kadar sürdürülecektir.

Etkinlik Videosu: https://www.instagram.com/reel/C6dltDgrJ1R/?utm_source=ig_web_copy_link