Fakültemizde EPDAD Akreditasyon Süreci Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi.

10.03.2024 19:39

Fakültemizde EPDAD akreditasyon süreci hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. 06 Mart 2024 tarihinde HBV202 nolu derslikte gerçekleştirilen toplantının sunumunu Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Veysel Emir EKE ile Fakültemiz Akreditasyon Koordinasyon Birimi Sorumlusu Doç. Dr. Hacer DOLANBAY gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda;

1- Akreditasyon başvurusu için ilk aşamada uygun görülen Okul Öncesi Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği ve Sosyal Bilgiler Öğretmenli programlarının ön başvurularının yapıldığı dile getirildi.

2. Fakülte ve programlara ilişkin öz değerlendirme raporlarının incelenmesi ve ön hazırlık çalışmalarına başlanması planlandı.

3. Ön hazırlıkların ardından bir iş takvimi oluşturulmasına, İkinci toplantıda ise oluşturulan takvime nihai şeklinin verilmesi kararlaştırıldı.

4. İlk görev dağılımları yapılmıştır. Süreç iş birliği ve karşılıklı yardımlaşma ile yürütülecektir. Toplantı dilek ve temennilerin sunulmasının ardından sona erdi.