Fakültemizde 2023-2024 Bahar Yarıyılı Dönem Başı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

26.02.2024 13:58

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, Dekan Prof. Dr. Kenan YILDIRIM’ın başkanlığında; Dekan Yardımcıları, Fakülte Sekreteri ve Birimimizde derse giren akademik personelin katılımıyla 21 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Akademik Kurul toplantısı, Dekan Prof. Dr. Kenan YILDIRIM’ın açılış konuşması ile başladı. Toplantıda dönem içerisinde yapılması planlanan faaliyetlerle birlikte, Fakültemizde bugüne kadar yapılan akademik çalışmalar ve etkinlikler değerlendirildi.

Akademik Kurul Toplantısının sonunda akademik personelin yönetimden talepleri dile getirildi. Toplantı katılımcıların; soru, öneri ve görüşlerinin dinlenmesi ve değerlendirilmesinin ardından sona erdi.